Feng Shui kikker F

Van: € 6,20
Voor: € 3,95
Artikelnummer: G-3 Kikker
Artikel info: wit
Afmetingen: 8 cm
/upload/1117/shop/mandjewebwinkelkeur.jpg
Feng Shui kikker.
 
Een van de goudklompjes waar deze kikker op zit, is aan de achterkant licht beschadigd (valt niet op)

Geldkikker (ook wel Three Legged Frog genoemd) is de goddelijke versie van de kikker, die slechts drie benen heeft. Het wordt beschouwd als het belangrijkste symbool van welvaart-, rijkdom- en geldzegeningen in Feng Shui. De Chinese legende vertelt dat de Geldkikker oorspronkelijk de vrouw was van een legendarische figuur, zij kreeg van de Godin van het Westen (Hsi Wang Mu) het Elixer of Immortality (een onsterfelijk makend elexir). De van nature gulzige vrouw dronk dit elixer van onsterfelijkheid helemaal op. Ze werd gestraft door de andere goden van de hemel die haar veranderden in een drie potige kikker en stuurden haar weg voor een verblijf naar de maan. 
  
Sindsdien wordt de Geldkikker afgebeeld zittend op een bed van geld rondom zich, omdat dit creatuur van nature hebzuchtig is en hunkert naar geld. Al voor vele generaties, is deze mythische Geldkikker het heilige dier dat ons beschermt tegen ongeluk en elk huishouden grotere verrijking in rijkdom belooft. We hebben het over het creëren van overvloed in rijkdom voor ernstige Feng Shui beoefenaars. 
  
Traditioneel wordt de Geldkikker meestal afgebeeld met een Chinese munt in zijn bek en zittend op veel goudstaven, munten en rijkdom. 
  
De Geldkikker kan geplaatst worden op veel plaatsen om onze welvaart te vermenigvuldigen
   
1. Voor ondernemers die willen slagen, is de Geldkikker een must. 
  
2 . Nodig meer welvaart en geluk uit, aanvullende bronnen van inkomsten en carrièregroei die uiteindelijk leiden tot meer inkomen. Plaats één, drie, zes of negen Geldkikkers willekeurig in uw woonkamer of tuin, zodat ze veel rijkdom en geld brengen. Ze kunnen worden geplaatst schuin tegenover uw voordeur naar binnen. Behandel ze als kikkers en niet als goden, ze kunnen dus worden geplaatst op de vloer maar bij voorkeur op een laag meubel. Ze kunnen ook worden geplaatst onder stoelen, tafels en sofa's of andere geïsoleerde plaatsen. Als ze te hoog zijn geplaatst, zouden ze bang zijn om naar beneden te komen en zo niet op zoek kunnen gaan naar geld. Ze kunnen ook niet worden geplaatst in de slaapkamer, keuken en toiletten. 
   
3. Om een constante cash flow uit te nodigen en het inkomen te verdubbelen, kunt u twee Geldkikkers plaatsen aan elke kant van de ingang van uw huis, maar let wel op, met hun hoofd naar binnen gericht  en niet naar buiten toe. 
  
  
4. Geldkikkers  zijn een must om het zuidoosten te verbeteren (bekend als rijkdom sector) of in uw persoonlijke "Sheng Chi" richting nl. de Succesrichting !  Of per aanduiding van de Jaar Feng Shui !
4966129 bezoekers (9090244 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress