Yoga: Ki-Line.nl, de meest complete esoterie winkel voor new-age artikelen zoals boeddha's, wierook, inzichtkaarten, kristal, mineralen

Yoga

Hatha Yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam.
In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha yoga bedoelt, wanneer men over yoga spreekt. Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama).
Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana's. Meditatie is voor veel yogi's een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen. In andere fysieke vormen van yoga, zoals ashtanga vinyasa yoga (poweryoga), worden de asana's niet statisch maar juist bewegend uitgevoerd, vaak door verschillende asana's in series achter elkaar uit te voeren. Hatha yoga kent eveneens enkele series, waarvan de Zonnegroet de bekendste is. In het Westen is hatha yoga vooral een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. Het doel van hatha yoga is in het Westen is daarom vooral het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden.
Yogakrakelingen

Yogakrakelingen

€ 20,35
YogaKrakelingen

50 yogaoefeningen onderverdeeld in:
  • Ademhalen - stel af en concentreer
  • Spel - speel mee en wees creatief met vrienden
  • Balans - voel je in evenwicht, rustig en aangepast
  • Staan - word standvastig, sterk en gegrond
  • Vooroverbuigen - uitrekken, loslaten en gegrond
  • Achteroverbuigen - wees soepel, open en heb vertrouwen
  • Draaien en strekken - buig en draai je en rek je uit
  • Samen - werk samen en heb plezier
  • Naar binnen - ontspan, rust en vernieuw je

Meer informatie
/upload/1117/shop/mandjewebwinkelkeur.jpg

Ki-Line Meppel

Yogamat

€ 37,50
Yogamat
 
Yogamat 100% TPE 5 mm met 1 jaar garantie! Onze matten komen van de enige TPE Fabrikant die patent heeft op 100% TPEmatten. Matten met een percentage TPE mogen ook zo genoemd worden maar hebben niet de slijtvastheid en duurzaamheid als onze matten. Vandaar dat wij zonder problemen één jaar garantie kunnen geven. Onze matten zijn geschikt voor alle Hatha Yoga beoefeningen.

Specificaties:
Maat: 63 x 185 cm
Dikte: 5 mm
 
1 jaar garantie.
1* Uitstekende grip op de ondergrond, zeer soepel en veerkrachtig licht in gewicht (1kg) en geeft een aangenaam en comfortabel gevoel.
2* Waterafstotend en warmte isolerend op een koude ondergrond, glijdt niet weg op de ondergrond.
3* Bacteriën, ziektekiemen en geuren kunnen niet...
Meer informatie
/upload/1117/shop/mandjewebwinkelkeur.jpg

/upload/1117/shop/terug 1.jpg
3151267 bezoekers (7001999 hits) sinds 20-5-2010