Betaling

Betalingsmogelijkheden

 

 

 

iDEAL, Mastercard, Maestro en Visa kaart, veilig en vertrouwd
Via onze Rabobank rekening kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetklant kunt u direct gebruik maken van deze betaalopties, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling geschiedt geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank.

 

Na uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden.

 


 

 

 

Kanb Bank

Vooruitbetaling
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. U stort het betreffende bedrag op onze rekeningnummer:
NL42 KNAB 0256 5831 61 tnv Ki-Line te Hoogeveen, onder vermelding van uw bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat.
Bic code KNAB bank is  KNABNL2H

 

 

Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld.

 


Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. De levertijd is afhankelijk van de snelheid waarmee u het bedrag overmaakt en uw bank uw betalingsopdracht afhandelt.

 

Afhalen.
U kunt uw bestelling ook betalen en gelijk afhalen in onze Cach & carry magazijn. U krijgt van ons een bevestiging zodra uw bestelling klaar staat. Pin betaling is dan mogelijk.

 

 

5259790 bezoekers (9462231 hits) sinds 20-5-2010
Powered by webXpress